Liquori artigianali fatti a mano con passione italiana

De productie van de “Donna Frida” likeuren is geboren in Padova op het intitiatief van Andrea en zijn moeder Frida, Het idee was om likeuren aan te bieden voor de kwaliteit van de ingrediënten, voor de originaliteit van de manier van productie; alles wordt met de hand gedaan, net zoals vroeger zonder het gebruik van kunstmatige geur en kleurstoffen en alles glutenvrij. De eerste likeur in productie is de Lemon Armonia limoncello cream, en heeft verschillende prijzen gewonnen met gouden medailles in San Francisco USA gevolgd door Frida’s Limoncello, Frida’s Arancello, Frida’s Koffie, Frida’s Droplikeur. In 2020 in de Covid noodsituatie, gebruikten we dezelfde alcohol waar wij onze likeuren mee maakten om de productie van ontsmettings sprays voor handen,oppervlakten en mondkapjes te starten. We hebben een nieuwe Frida’s chocoladelikeur, en we kunnen ook geweldige geschenkboxen maken voor Kerst en verjaardagcadeau’s en die zijn ook zeer geschikt om weg te geven als bedankje op bruiloften of andere gelegenheden.

Ons doel is om likeuren te produceren zoals ze vroeger gemaakt werden, alles met de hand, met echte ingrediënten en NUL CHEMIE.

Chef op het werk

Wil je koken met onze likeuren?

Hier kan je vele recepten en video recepten van zowel beroemde chefkoks in Italie en vrienden die hun recepten hebben ingezonden.
Heeft u zelf een lekker recept gemaakt met onze likeuren? Zend ons dan een foto met het bord en het recept en dan plaatsen wij het op de website met vermelding van uw naam als bedenker van het recept.

Geschenpakket

U kunt zelf uw cadeau samen stellen wat zeer door de ontvanger gewaardeerd wordt, met onze likeuren, gecombineerd met kleine glaasjes gemaakt van chocola, gezoete sinaasappel of citroenschillen in cocolade,citroen jam,ook een origineel idée voor huwelijkscadeaus en voor elk ander evenement wat u zal onderscheiden en wat mensen zullen onthouden.

U kan onze likeuren in wijnwinkels , restaurants, hotels in Italie,Duitsland,Nederland,Zweden,Letland en Litouwen vinden.
Klik op de kaart voor de dichtsbijzijnde locatie bij u in de buurt.

Rocco di Pietro
 
vinodipietro@web.de 
08333 4101
Marktplatz 2 87727 Babenhausen
GERMANY
Sjoerd IJzerman
 
info@winetable.nl
0521-344225
Kornputsingel 4, 
8331 JT Steenwijk
OLANDA
It It
Gianluigi Rondano
 
info@itit.lv  
+37123665725
Kr.Valdemāra iela 137 / k-1, Rīga
LETTONIA 
Dan & Tony Dicander 
 
  dan@dicavinsprit.se  +46732605321
Märkargatan 44   78466Borlänge
SVEZIA
 
Italija Tavo Namuose
Alessandro D’Andrea 
 
ale.danlt81@gmail.com       
Savanoriu pr. 300-45 
Kaunas 49455
LITHUANIA