De  productie van Frida’s limoncello heeft alleen de schillen van de biologische citroenen nodig. Zij worden geschild,gelijk na de pluk, dit om het karakteristiek van dit verse fruit te behouden.

Bijzondere aandacht wordt gegeven aan dit proces: alleen glazen containers worden gebruikt om te kruisbesmetting te voorkomen en zo de originele smaak van de citroenen te behouden. De schillen worden gemixt met pure alcohol en daarna moet het een bepaalde periode blijven staan.

Wanneer de infusie compleet is worden er alleen nog suiker en zuiver mineraalwater toegevoegd. Het is absoluut vrij van kleur en smaakstoffen en ook gluten vrij.

Het kwaliteits controle team verzekerd perfecte uitvoering van elke fase, van selectie en inspectie van de citroenen tot aan de levering van een likeur die af is.

Voor deze reden zijn wij er trots op onze limoncello, Frida’s limoncello te presenteren.Het is een perfecte harmonie tussen de delicatessen van de Amalfi kust,en de juiste verhouding van alcohol en suiker. Een smaak dat bij  blijft bij iedere kenner. Frida’s limoncello is gecertifiseerd als  “Gluten Vrij”, het alcohol percentage bevat 28 % Volume,en kan bewaard worden in de vriezer. Serveer koud. Drink met mate.