Frida’s Arancello

De Arancello wordt op dezelfde manier geproduceerd als Frida’s Limoncello en met dezelfde technieken behandeld. De sinaasappels worden met de hand gepeld, en alleen de oranje kant van de sinaasappel wordt gebruikt,zonder het witte binnenste in de schil van de sinaasappel. Het fruit wordt onmiddelijk na de pluk geschild om zo het unieke karakter van vers fruit te behouden.

Aan de sinaasappelschillen voegen we alleen pure alcohol toe en we laten dit een tijdje zo staan.De infusie is alleen water en suiker, natuurlijk zijn dit de enige ingredienten en de alcohol bevat 25%.

Voor de infusie, mixen en filteren gebruiken we alleen glazen containers om kruisbesmetting te voorkomen en om de originele aroma te behouden zonder inmenging van andere stoffen.

Deze bijzondere manier van productie gecombineerd met de hoge kwaliteit van sinaasappels gebruikt in onze likeur geeft een intense oranje kleur. Dit geeft de hoge kwaliteit en eenvoud van onze likeur weer en heeft een unieke geur van vers geplukte sinaasappels.

Het verzorgen van ieder detail garandeert de perfecte uitvoering  van elk stadium van productie.

Frida’s Arancello is gecertificeerd als “Gluten Vrij”, het alcoholpercentage bevat 25% volume, het kan in de koelkast of vriezer bewaard blijven zoals u dat graag wilt. Serveer koud of ijskoud,maar drink met mate.