Lemon ‘Armonia is net als citroen cheesecake likeur

De productie van Lemon’Armonia heeft alleen de schillen van de citroen nodig, die na het schillen van het fruit direct na de pluk de karakteristieke smaak van vers  fruit  behouden.
Er wordt bijzondere aandacht gegeven aan dit proces; alleen glazen containers worden gebruikt ,zodat er geen andere smaken vermengt worden en de unieke smaak van citroenen behouden blijft. De schillen worden gemixt met pure alcohol  totdat ze verzadigd raken na verloop van tijd. Wanneer de infusie klaar is, worden de benodigde ingredienten toegevoegd, inclusief melk, maar absoluut vrij van geur en smaakstoffen.
Het kwaliteits controle team verzekerd  perfecte controle over elke fase; van selectie en inspectie van rauwe materialen tot levering van de likeur die klaar is. Voor deze reden zijn we er trots op in om onze originele crème likeur
Lemon’Armonia  te presenteren.
Wanneer u deze likeur proeft , zult u een ware smaaksensatie beleven; een perfecte harmonie van de delicatessen van de Amalfikust, een lichte crème met de juiste hoeveelheid alcohol 18%  vol. Een smaak dat behouden blijft voor de echte kenner.
In maart 2009 ontvangt Lemon’Armonia een dubbel gouden medaille bij de San Francisco World Spirits competition(USA)waar met 870 participanten gestreden werd uit 63 landen. 27 juryleden waren het er unaniem over eens dat Lemon’Armonia een double gold medaille verdiende.
De 2010 editie van de San Francisco Word Spirits competition(USA) met 1024 participanten uit 7anden wereldwijd de 30 juryleden beloonden de hoge kwaliteit van Lemon’ Armonia  met een gouden medaille.
In 2011 ontving Lemon ‘Armonia voor de derde keer op rij een gouden medaille in de San Francisco world spirit competition. Dit keer deden er 1106 participanten uit 63 landen mee.
In 2012 won Lemon’Armonia een dubbele gouden medaille en best of show bij de Denver Colorado(USA) international wijn en spirit competities.
Lemon’ Armonia kan na opening in de vriezer bewaard blijven. Serveer ijskoud en drink met mate.
Lemon’ Armonia is gecertificeerd als “ glutenvrij”
WhatsApp Scrivici su WhatsApp